Designa din förlovningsring eller vigselring Själv

Om du inte hittar det som passar din stil kan du designa förlovningsring eller vigselring själv.

Hos oss ger vi er möjligheten att designa era egna ringar & smycken.
Det behöver inte vara så krångligt och kostsamt som många tror. Vi utför även omarbetning på ringar & smycken. Kanske har du en gammal ring som gått i arv och vill återanvända guldet och stenarna till något nytt. Detta är ett mycket bra sätt att spara både pengar och miljö på.
Vi erbjuder er rådgivning under hela vägen och gratis offert inom 24 timmar.
Hör av er till oss så kan vi förvärkliga just er drömring!

Nedan följer en 4-stegs metod för att hjälpa er en bit på vägen om hur man går till väga när man skapar sin egna ring.

Steg 1: välj en slät ring som bas i designen

Att designa en ring börjar med att du väljer vilken formgivning ringen ska ha som bas, dvs. antingen rak, halvkupad eller kupad form. Du gör detta genom att välja en slät ring från våra kollektioner.

Steg 2: välj en fattning

Efter att du har valt en slät ring som bas i din design, kan du titta igenom våra kollektioner och välja en fattning i led med hur du önskar att ringen ska se ut, och hur stenarna ska sitta.

Steg 3: välj guldfärg samt diamantvikt och slippning

När du har en klar bild över formgivningen och fattningen, kan du notera om du önskar ha ringen i rödguld eller vitguld. Du behöver också notera hur många brilianter du vill ha, vilken karatvikt, samt princess- eller rundslippning.

Steg 4: skicka din information till oss och vänta på offert

Efter att du har gått igenom alla 3 steg som beskrivs ovan på denna sidan, kan du skicka all information som du har noterat till vår KUNDSERVICE. Vi granskar designen och skickar en offert till dig som du behöver godkänna om vi ska tillverka ringen.