Om Ringbutiken och sortiment 

Sedan 2000 har Ringbutiken varit en av Göteborgs främsta Juvelerare. Vår stil defineras av banbrytande design och glamurösa kollektioner. Våra vigselringar och diamantringar förkroppsligar förfining, energi och intellekt. Våra ikoniska kollektioner eftertraktas av fashionistas och style-setters på grund av deras unika prägel och varaktiga skönhet. Med slanka linjer och konkava kurvor, samtliga guldringar definerar CHIC och KÄRLEK, som är symbolisk med Ringbutikens kvalitet och hantverk. 

Våra skapelser förenar diamanter och färglada ädelstenar i djärv design som parar Europeisk elegans med exotiska influenser. Vi använder certifierade briljanter med alla olika fattningsformer, bländande i Ringbutikens legendariska förlovningsringar, vigselringar och andra utsökta skapelser som uttalar personlig identitet.

Efter många år i branchen har vi samlat på oss ovärderlig kunskap och kan därför erbjuda våra kunder en förstklassig service när det kommer till att få en drömring förverkligad. Kanske har just ni en speciell ring i åtanke eller samlat på er bilder på ringar som inspirerat just er. Tveka då inte att höra av er till oss via telefon, mail eller varför inte komma förbi på ett besök hos oss på Linnégatan 28 i Göteborg.

Vi kan tillsammans med er skapa något helt unikt till en av marknadens bästa pris.

 

Med vänlig hälsning!

Ringbutiken
Linnégatan 28 
413 04  Göteborg